O nama

Sve tvrtke, male i velike, svi poduzetnici i svi zaposlenici trebaju sve više i više znanja i iskustva kako bi bili bolji, konkurentniji i uspješniji u onome što rade. Što bolje budu radili i stvarali, svim ljudima će biti bolje. I vama i nama i našoj djeci i svima ostalima.

Svima koji danas posluju, znanje i iskustvo je potrebnije nego ikada ranije. Poslovanje se mijenja toliko brzo i toliko često, da je kontinuirno savladavanje novih znanja i stjecanje novih iskustava, nužno za o(p)stanak bilo da se radi o tvrtkama, poduzetnicima ili zaposlenicima.

Mi vjerujemo da se mnoga znanja i iskustva mogu savladati u kratkom roku i s ograničenim sredstvima. Mnogi poduzetnici i institucije mogu jako dobro iskoristiti saznanja i iskustva drugih, ako im se serviraju i prezentiraju na adekvatan način i uz prihvatljivi utrošak vremena i novaca. Odabirom naših edukacija i optimalnog načina provedbe, osiguravamo vam da uz minimalan utrošak vremena i novaca dobijete najveću moguću korist.

Od 2006. Sa vama radimo na postizanju boljih poslovnih rezultata i unapređivanju poduzetničke klime u Hrvatskoj. Više od 10 godina radimo na individualnim i specijalističkim edukacijama i programima usavršavanja stručnog osoblja i managera.  Prije dvije godine pokrenuli smo ovaj portal edukacije.hr kao odgovor na vaše upite za organizaciju javnih i online seminara potrebnih široj poslovnoj zajednici. Želja nam je kroz ovaj portal ponuditi seminare, edukacije i on-line proizvode koji će najbolje i najbrže odgovoriti vašim potrebama za edukacijama koje vam stvarno trebaju.

Neka nam svima bude bolje!

 

Za Gastro Mrežu d.o.o.

Siniša Bronić direktor

 

P.S.

Popuste i rabate ne dajemo osim za ove specijalne slučajeve:

Za rane prijave na naše edukacije, imamo 5-10% nižu cijenu, ovisno o mogućnostima proizvoda koji se kupuje.

Za dvije ili tri osobe iz iste tvrtke na istoj edukaciji, odobravamo 10% popusta.

Fizičke osobe imaju 25% popusta na sve naše proizvode. Ovaj popust smo stavili za sve one kojima tvrtke ne žele ili ne mogu platiti edukaciju, a oni sami žele doći na edukaciju – da bar malo olakšamo i učinimo ih dostupnima.

Humanitarne i neprofitne udruge imaju 50% popusta na sve naše proizvode. Ovakve udruge, obično, nemaju novaca, a imaju potrebe za edukacijama kao i svi ostali. Tijekom godine, ih nema puno, pa ovo možemo podnijeti.

S.B.

Siniša Bronić