Excel kalendar školska godina 2019/2020

Excel školski kalendar 2019-2020

Excel kalendar školska godina 2019/2020

U ponedjeljak je prvi dan škole. Na jednom našem seminaru iz Excel-a polaznici su napravili kalendar školske godine. Mi smo kalendar ažurirali i prilagodili novoj školskoj godini. Obratite pažnju da su aktualna dva kalendara ovisno o županijama:

Varijanta 1 za GRAD ZAGREB, ZAGREBAČKA ŽUPANIJA, PRIMORSKO-GORANSKA, LIČKO-SENJSKA, VIROVITIČKO-PODRAVSKA, POŽEŠKO-SLAVONSKA, BRODSKO-POSAVSKA, OSJEČKO-BARANJSKA, VUKOVARSKO-SRIJEMSKA, SPLITSKO-DALMATINSKA, DUBROVAČKO-NERETVANSKA i

Varijanta 4 za (KRAPINSKO-ZAGORSKA, SISAČKO-MOSLAVAČA, KARLOVAČKA, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA, BJELOVARSKO-BILOGORSKA, ZADARSKA, ŠIBENSKO-KNINSKA, ISTARSKA ŽUPANIJA, MEĐIMURSKA.

Oba kalendara se nalaze u ovom Excel dokumentu, i svaki ima svoj radni list Varijanta 1. i Varijanta 4.

Excel kalendar školska godina 2019 – 2020 

Možete preuzeti i PDF dokument s obje varijante i ispisati samo onaj koji vam treba na slijedećem linku:

PDF kalendar školska godina 2019-2020  

 

Kako smo napravili ovu tablicu – kratko objašnjenje formula i formata:

U redovima od reda broj 4 na niže, su upisani datumi, tako da je prvi datum, onaj u ćeliji B4 kao 01.09.2019.  i tako dalje. Svi redovi ispod toga imaju formulu red od gore +1, npr u ćeliji B5 piše:=B4+1. Da bi dobili dane u tjednu u stupcima B, E. H itd, custom format datuma je postavljen na “ddd”.

Formati (boja podloge i teskta u ćelijama za vikende i praznike) su prekopirani iz mjeseca u mjesec. Kad želite kopirati formate, korištenjem tipke “format painter”, dvoklikom na tipku “format painter”, možete kopirati format na bilo koju ćeliju koju označite i to koliko god puta želite, sve dok ne pritisnete tipku “esc” (escape). Mi smo označili područje ispisa samo kalendar bez oznake županija ispod tablica. Neka vama i vašim školarcima ovo bude lijepa i uspješna školska godina! Želim vam edukacijE.hr tim

Excel je moćan alat i dio današnje poslovne pismenosti

Excel je moćan alat i poboljšanjem vaših znanja i vještina u korištenju Excela možete značajno unaprijediti vaše poslovne vještine i ostvariti uštede u vremenu potrebno za obavljanje svakodnevnih zadataka.

Kako bi vam pomogli da savladate Excel za vas smo pripremili nekoliko edukacija. Svima je zajedničko da su napravljene da uz minimalan utrošak vremena ostvarite najveću moguću korist.

Naše edukacije iz Excel-a pogledajte u slijedećoj tablici, a više detalja možete pročitati (i prijaviti se) na svakom od linkova:

Naziv edukacije Trajanje Cijena (+PDV)
Excel – ON LINE Seminar Za Poslovne Korisnike ONLINE 740
Excel intenzivan tečaj za zahtjevne poslovne korisnike 2 jutra + studijsko gradivo 1.390
Excel – rad s velikim količinama podataka i Business Inteligence 1 dan 1.690

Excel – INHOUSE za zahtjevne poslovne korisnike*
(nazovite ili pošaljite mail radi dogovora)

po dogovoru 6.000 – 15.000

 

Odgovori