Newsletter broj 1

in-house edukacije

Poštovani čitatelji,

dobro došli na prvi broj newslettera edukacijE.hr.

Od 2006. s vama radimo na postizanju boljih poslovnih rezultata i unapređivanju poduzetničke klime u Hrvatskoj. Više od 10 godina stvaramo individualne i specijalističke edukacije te programe usavršavanja stručnog osoblja i managera, a prije dvije godine pokrenuli smo portal EdukacijE.hr kao odgovor na vaše upite.

Cjeloživotno obrazovanje u današnje vrijeme je imperativ, a naša misija je pomoći vama, poduzetnicima, da lakše i jednostavnije poslujete, jer ako vi dobro i uspješno poslujete svima nama će biti bolje. Želimo vam pružiti mogućnosti za dodatnu edukaciju kroz naše otvorene, online i inhouse seminare. Na početku vam zahvaljujemo što pratite naše promocije i dolazite na naše seminare, što je znak da je naš cilj ispunjen.

U prvom broju newslettera tema su nam online seminari. Budući da je ljetni period i da vjerojatno planirate godišnje odmore, mi smo odlučili ponuditi vam našu paletu online seminara koje smo organizirali i snimili uz pomoć naših stručnjaka za pravo, ljudske resurse, odnose s javnošću i druga područja. Online seminari su snimljeni u našem studiju, a kada ih naručite, možete ih pregledavati kad god vam odgovara i s bilo kojeg mjesta, oni vam ostaju zauvijek dostupni.

Pozivamo vas da pratite i dalje naše promocije i naš portal Edukacije.hr te nam se javite ako vas zanima bilo koja tema iz poslovanja, s kojom imate problema. Bit će nam drago organizirati edukaciju baš po vašoj mjeri.

Novi broj newslettera dostupan je ovdje: 

Odgovori