Newsletter broj 2

Dobro došli na drugi broj newslettera edukacijE.hr! I dalje smo fokusirani na online seminare, što zbog ljetnog perioda, kada su godišnji odmori i kada većina vas zasluženo odmara, što zbog korona krize. Nemojte se obeshrabrivati, što se možda zbog nelagode niste odlučili doći na jedan od naših otvorenih seminara. Mi vam nudimo naše online seminare, koje, kad ih kupite, možete pregledavati koliko god puta želite i ostaju vam u trajnom vlasništvu.

U ovom broju newslettera nudimo vam teme koje su obuhvaćene u našim online seminarima. Za početak to je naš popularna tema Upravljanje reklamacijama i komunikacijom s nezadovoljnim kupcima. Tema je i više nego aktualna za sve one koji rade prodaju, a to je većina tvrtki.

Drugi, također, vrlo aktualan i tražen online seminar je Excel, intenzivan tečaj za poslovne korisnike. Excel mnogima zadaje glavobolje, a zapravo nije ništa prekomplicirano. Naši predavači objasnit će vam na jednostavan način kako ga koristiti u svakodnevnom poslovanju.

Upravljanje udaljenim zaposlenicima je online seminar koji može koristiti menadžerima te im riješiti sve nedoumice o tome kako efikasno upravljati svojim zaposlenicima kada rade od kuće, odnosno na daljinu.

I za kraj vam donosimo temu koja je namijenjena svima koji provode EU projekte, a radi se o greškama poduzetnika u provedbi EU projekata.

Nadamo se da ćete naći online seminar za sebe te uložiti u svoje obrazovanje, jer znanje je moć!

Vaš edukacijE.hr tim

Pročitaj više:

Odgovori