Excel kalendar školska godina 2020/2021

kalendar školska godina 2020/2021

Excel kalendar školska godina 2020/2021

U ponedjeljak je prvi dan škole opet 🙂

Kako će nastava izgledati ove godine, to nitko ne zna. Mi se nadamo da će djeca što manje osjetiti nedostatak redovne i “normalne” nastave. I zbog znanja i radnih navika i zbog nedostatka socijalizacije sa svojim vršnjacima.

I ove godine smo ažurirali školski kalendar za školsku godinu 2020/2021.  Na jednom našem seminaru iz Excel-a polaznici su napravili kalendar školske godine. Mi smo nastavili ažurirati kalendar i prilagodili ga ovoj novoj školskoj godini 2020/2021. Ove godine svi imaju jedinstveni kalendar (lani su bila dva).

Lijepo vas molimo, ispišite kalendar, po mogućnosti u boji i stavite ga na vrata frižidera. Tako da vi i vaša djeca, znate kada su praznici.

Kalendara je u ovom Excel dokumentu:

Excel kalendar školska godina 2020 – 2021 

Možete preuzeti i PDF dokument na slijedećem linku:

PDF kalendar školska godina 2020-2021  

 

Kako smo napravili ovu tablicu – kratko objašnjenje formula i formata:

U redovima od reda broj 4 na niže, su upisani datumi, tako da je prvi datum, onaj u ćeliji B4 kao 01.09.2020.  i tako dalje. Svi redovi ispod toga imaju formulu red od gore +1, npr u ćeliji B5 piše:=B4+1. Da bi dobili dane u tjednu u stupcima B, E. H itd, custom format datuma je postavljen na “ddd”.

Formati (boja podloge i teskta u ćelijama za vikende i praznike) su prekopirani iz mjeseca u mjesec. Kad želite kopirati formate, korištenjem tipke “format painter”, dvoklikom na tipku “format painter”, možete kopirati format na bilo koju ćeliju koju označite i to koliko god puta želite, sve dok ne pritisnete tipku “esc” (escape). Mi smo označili područje ispisa samo kalendar bez oznake županija ispod tablica. Neka vama i vašim školarcima ovo bude lijepa i uspješna školska godina! Želim vam edukacijE.hr tim

Excel je moćan alat i dio današnje poslovne pismenosti

Excel je moćan alat i poboljšanjem vaših znanja i vještina u korištenju Excela možete značajno unaprijediti vaše poslovne vještine i ostvariti uštede u vremenu potrebno za obavljanje svakodnevnih zadataka.

Kako bi vam pomogli da savladate Excel za vas smo pripremili nekoliko edukacija. Svima je zajedničko da su napravljene da uz minimalan utrošak vremena ostvarite najveću moguću korist.

Naše edukacije iz Excel-a pogledajte u slijedećoj tablici, a više detalja možete pročitati (i prijaviti se) na svakom od linkova:

Naziv edukacije Trajanje Cijena (+PDV)
Excel – ON LINE Seminar Za Poslovne Korisnike ONLINE uvijek dostupan, g 740
Excel intenzivan tečaj za zahtjevne poslovne korisnike 2 jutra + studijsko gradivo 1.390
Excel – rad s velikim količinama podataka i Business Inteligence 1 dan 1.690

Excel – INHOUSE za zahtjevne poslovne korisnike*
(nazovite ili pošaljite mail radi dogovora)

po dogovoru 6.000 – 15.000

 

Odgovori