Davorka Tolić

Davorka Tolić

Iskustvo na poslovima organizacije i edukacije odraslih stekla je još tijekom studija vodeci projekte podrške istraživanjima za doktorske disertacije Sveucilišta Cambridge. Nakon završenog fakulteta nastavila je obavljati poslove sveucilišnog asistenta koji ukljucuju predavanja, održavanje seminara, te rad sa studentima.

Nakon akademskih zaduženja prelazi u poslovni svijet te se bavi prodajom i marketingom. Želja za poducavanjem drugih i prenošenjem znanja ubrzo su je dovele do pozicije internog trenera u prodaji u medunarodnoj tvrtci. Dalji razvoj karijere je nastavila kao trener konzultant u tvrtci Gentis. Znacajna iskustva stjece u edukaciji zaposlenih u telekomunikacijama, bankarstvu, farma industriji i uslužnim djelatnostima u Hrvatskoj i regiji.

Zadužena je za regionalno vodenje SDI® licence, obucavanje trenera za dobivanje SDI® medunarodnog certifikata te za menadžment klijenata prema metodologiji Helping clients succeed™. Takoder posjeduje certifikat Stonebow International UK, te licencu Coaching and Mentoring International (CMI) iz Mentoringa.