Kako provesti i implementirati rezultate 360 Feedbacka – webinar 14:00 – 16:00

360 feedback

360 Feedback – jedna od najuspješnijih metoda procjene učinka zaposlenika današnjice Evaluacija zaposlenikova rada kao i feedback o rezultatima često ovise o samo o jednoj osobi- zaposlenikovom nadređenom. Takvi feedbackovi su jednostrani, subjektivni i ne…

360 Feedback – jedna od najuspješnijih metoda procjene učinka zaposlenika današnjice

Evaluacija zaposlenikova rada kao i feedback o rezultatima često ovise o samo o jednoj osobi- zaposlenikovom nadređenom. Takvi feedbackovi su jednostrani, subjektivni i ne baš najkvalitetnije napravljeni te samim time “gube na težini” kod zaposlenika koji ih ne shvaćaju dovoljno relevantnima i ne postupaju prema njima. Također, često izazivaju i otpor kod zaposlenika te sumnju u sposobnosti i dobre namjere nadređenog.

Iz udobnosti svoga doma ili ureda poslušajte našu jedinstvenu na tržištu kratku edukaciju o prednostima/manama i implementaciji 360 feedbacka kroz koju će manageri kao i svi drugi koji su zaduženi za praćenje razvoja i rada zaposlenika i davanje feedbacka naučiti kako izvesti jednu od najuspješnijih metoda ocjene učinka radnika- 360 feedback. Primjenom ove metode dobiva se najkompletnija i najdetaljnija procjena učinka i temelj za najkvalitetniji mogući feedback zaposleniku o njegovom radu i angažmanu, pomoću kojeg je moguće lako i brzo odlučiti koga i kako nagraditi, a koga sankcionirati, s kime raditi više, kome dati veću autonomiju u radu i sl.

Sudionici će naučiti:

  • kako pokrenuti i provesti ovu najuspješniju metodu procjene radnog učinka današnjice
  • kako implementirati rezultate dobivene metodom 360 feedbacka
  • dobit će step by step objašnjen postupak provedbe
  • pitanja za provedbu
  • saznat će kako dobiti mnogo kompletniju i detaljniju procjenu učinka sebe, ali i svojih podređenih i kolega u istoj razini
  • saznat će kako od procjene učinka i davanje feedbacka (inače stresnih postupaka) napraviti timsku aktivnost u koju su uključeni svi sudionici nekog radnog procesa/projekta/odjela

Sadržaj:

– Važnost davanja povratne informacije

– Što je 360 Feedback i tko vrši procjenu?

– Prednosti korištenja 360 Feedback procjene za zaposlenike

– Komponente 360 Feedback procjene

– Mjerni parametri i formiranje feedback pitanja

Predavač: Petra Grabušić, HR stručnjak, predavačica i savjetnik s međunarodnim iskustvom. Regionalna voditeljica HR odjela u više multinacionalnih tvrtki različitih djelatnosti, branši i veličina.

ZOOM webinar traje od 14 do 16 sati
Sudionici dobivaju mogućnost slušanja predavanja te postavljanja pitanja predavačici za vrijeme te nakon odslušanog webinara.
E-mailom dobivaju materijale za učenje i ponavljanje.

Webinar je namijenjen: managerima, voditeljima timova, odjela, projekata, direktorima i vlasnicima manjih i srednjih tvrtki i organizacija, HR managerima, djelatnicima HR odjela, svima zainteresiranima i svima koji sudjeluju u procesima procjene i ocjene radnog učinka.

Za pristup našim webinarima potrebno je sljedeće:

  • Internet
  • Računalo ili mobilni uređaj/tablet sa zvučnikom ili još bolje slušalice s mikrofonom
  • Na gore navedenom uređaju treba biti instalirana Zoom aplikacija (jednostavno i kratko traje, vidi upute niže dolje)
  • Ako niste koristili Zoom, probajte prije početka, a uvijek možete nazvati naš “hot line” 098 9842790: Siniša će vam pomoći.

Preuzimanje aplikacije može se obaviti ovdje, instalacija je brza i jednostavna, samo slijedite upute.


Trajanje
14:00 - 16:00
Predavač
Petra Grabušić
 
Cijena
490,00 + PDV

Podijelite na društvenim mrežama
Za dvije ili tri osobe iz iste tvrtke na istoj edukaciji – 10% popusta.
Fizičke osobe – 25% popusta na sve naše proizvode.
Humanitarne i neprofitne udruge – 50% popusta na sve naše proizvode.