HR stručnjak akademija

Akademija za HR stručnjake

Prema vašim uputama, odabrali smo najvažnija područja HR-a i napravili ovaj obrazovni program, odnosno seriju edukacija, uz pomoć kojih ćete ovladati i utvrditi najvažnija znanja i prakse iz područja upravljanja ljudskim potencijalima.

HR stručnjak akademija

Uspješni HR stručnjaci moraju ispuniti očekivanja vlasnika ili uprave i managementa, balansirati zahtjeve i potrebe zaposlenih, moraju besprijekorno planirati, odabrati i razvijati i zaposlene i management. Suvišno je i spominjati kako moraju biti 100% usklađeni sa svim zakonskim propisima. Naravno, očekuje se da se oni sami educiraju i da iz rukava “sipaju” rješenja za sve HR potrebe i probleme.
Zvuči poznato, zar ne? (To smo, točno tim riječima, čuli od vaših kolegica i kolega).

Prema vašim uputama, odabrali smo najvažnija područja HR-a i organizirali ovaj obrazovni program, odnosno seriju edukacija, s kojima ćete ovladati ili utvrditi najvažnija znanja i najbolje prakse iz područja upravljanja ljudskim potencijalima.

Opis obrazovnog programa

Ovim obrazovnom programu, dobit ćete pristup kompletu zbirki i dokumentacije za HR odjele. Radi se o e-learning materijalu s objašnjenjima i gotovim dokumentima, šprancama, popisima, tablicama i obrascima koji trebaju HR managerima. Nakon što proučite ovaj materijal, složite listu pitanja. Pitanja možete poslati odmah mailom ili pitati uživo na seminarima.

Zatim slijedi serija seminara uživo; “Selekcija kandidata i zapošljavanje novih radnika” te “Onboarding vs. orijentacija” i “Ključni pokazatelji uspješnosti zaposlenika”. Pomoću ovih seminara produbit ćete i proširiti znanja iz ovih, najvažnijih HR tema, dobit ćete odgovore na sva svoja pitanja + konkretne primjere pomoću kojih ćete riješiti akutne ili kronične probleme iz svakodnevnog poslovanja.

Sve navedene seminare vodi naša dugogodišnja predavačica Petra Grabušić, HR menadžerica i autorica e-learning materijala koje ćete dobiti.

Potom slijede tri seminara koji pokrivaju pravnu stranu problematike.  Seminare “Ugovori o radu i otkazivanje ugovora o radu za HR managere” , “Radno vrijeme, odmori i dopusti u ugovorima o radu i pravilnicima” te “Zaštita prava radnika” vodi odvjetnik Marko Borsky.

Cijena i prijava na obrazovni program

Cijena ovog obrazovnog programa od sedam modula  je 7.200kn+pdv. Datume odvijanja pojedinih seminara možete naći niže. Prijaviti se možete putem Online obrasca za prijavu gore desno.

Ukoliko ste već bili na nekom od ovih seminara (ili ste već kupili komplet Zbirke za HR), cijenu već kupljenih proizvoda ćemo odbiti od cijene kompleta. Ispunite ONLine

Zašto vam ovo treba?

 1. Ovim obrazovnim programom, prema vašim opisima i zahtjevima, odabrali smo samo najnužnija znanja bez kojih se ne može u svakodnevnom radu HR odjela.
 2. Stručnjaci koji su pripremili ovaj obrazovni program i koji će predavati su eksperti u svojim područjima i vrhunski predavači. Znat će prenijeti znanje i praktična iskustva kao i dati ispravne te brzo i lako upotrebljive odgovore na sva vaša pitanja.
 3. Sistematizirat ćete znanje potrebna za uspješnog HR stručnjaka i dobiti odgovore na pitanja i nedoumice u društvu svojih kolega HR stručnjaka.
 4. Obogatit ćete mrežu poznanstava kolega iz struke.

Kako se prijaviti

Broj polaznika na seminarima je ograničen radi epidemioloških razloga. Iako se na pojedine seminar može prijaviti i posebno, bez prijave na ovaj program, prednost prijave (i prigodnu cijenu) imaju polaznici cijelog programa.

Ispunite online prijavu gore desno, odmah po ispunjenju prijave dobit ćete ponudu (ako je ne dobijete odmah, molim provjerite vaš spam folder).  Ukoliko želite ili trebate obročno plaćanje, molim da isto prethodno zatražite.

Detaljniji opis Obrazovnog programa:

Obrazovni program sastoji se od 7. modula:

 1. Studijsko gradivo i priprema za akademiju, E-learning zbirka dokumentacije za HR odjele koja se sastoji od 3 dijela:
  1. Sistematizacija radnih mjesta
  2. Selekcijski i onboarding procesi
  3. Praćenje radnog učinka (KPI) i zadovoljstvo zaposlenika
  Pristup studijskom gradivu dobivate odmah po evidenciji uplate
 2. Radno vrijeme, odmori i dopusti u ugovorima o radu i pravilnicima 26.05.2021 (Zagreb, Kraš Ravnice 48 9-12:30h)
 3. Selekcija kandidata i zapošljavanje novih radnika radionica 4.6.2021 (Zagreb, Kraš Ravnice 48 9-13:30)
 4. Ugovori o radu i otkazivanje ugovora o radu za HR managere  18.06.2021 (Zagreb, Kraš Ravnice 48 9-12:30)
 5. Onboarding vs. orijentacija novozaposlenih01.07.2021. (Zagreb, Kraš Ravnice 48 09-13:30)
 6. Ključni pokazatelji uspješnosti zaposlenika 02.07.2021 (Zagreb, Kraš Ravnice 48 9-13:30)
 7. Zaštita prava radnika vs. prava i obveze poslodavca – za HR odjele  – 9.7.2021 (Zagreb, Kraš Ravnice 48 9-12:30)

Vidimo se!

Lokacija
Zagreb, Auditorij Kraš
Termin
26.5.2021 do 27.8.2021

Trajanje
7 dana
Predavač
Marko Borsky
 
Petra Grabušić
Cijena
7.200,00 + PDV

Podijelite na društvenim mrežama
Za dvije ili tri osobe iz iste tvrtke na istoj edukaciji – 10% popusta.
Fizičke osobe – 25% popusta na sve naše proizvode.
Humanitarne i neprofitne udruge – 50% popusta na sve naše proizvode.