hamag

Usred korona-krize HAMAG je omogućio ishođenje zajmova po bitno nižim uvjetima od redovnih. Ukoliko ste poduzetnik i potrebna su vam sredstva za investicije, iskoristite priliku i naučite kako napisati i predati zahtjev za zajam po kamati od 0,1 do 0,5 %.

Kako do zajmova HAMAG-a

Vaša poslovanje je narušeno, morate pronaći način kako što bolje i lakše prebroditi ovo razdoblje. HAMAG – BICRO nudi zajmove po izuzetno povoljnim kamatama. Investicijski zajmovi do 50.000 EUR-a mogu se ostvariti po kamatama od 0,1 – 0,5%. Također, možete iskoristiti grace period u trajanju godine dana.
Interesira vas, ali niste se dosad susretali s ovim zajmovima? Želite savladati dokumentaciju i samostalno popuniti prijavu?

Potrebno je svega 60 minuta da naučite sve što trebate znati o HAMAG-ovim ESIF zajmovima, kako bi unaprijedili poslovanje svog poduzeća. Pratite PPT prezentaciju s audio podrškom i naučite kako napisati poslovni plan i popuniti ostalu obveznu dokumentaciju za ishođenje zajma.
Investirajte svoje vrijeme i naučite kako izbjeći pogreške te eventualno odbijanje zahtjeva te kako se izrađuje završno izvješće. Ukoliko imate pitanja unutar omogućujemo i e-mail konzultacije sa savjetnicom/autoricom.

Iskoristite priliku i naučite kako do zajma po kamati od 0,1 – 0,5%!

Važna obavijest!

Uslijed prevelikog broja prijava HAMAG BICRO zaustavio je primanje prijava za zajmove za obrtna sredstva i COVID zajmove. No, i dalje se možete prijavljivati za investicijske zajmove.

Ključne prednosti (benefiti):

Upoznajte se sa svim mogućnostima povoljnih ESIF ZAJMOVA pri HAMAG BICRO-u.
Naučite kako samostalno izraditi poslovni plan za obrtna sredstva i popratnu dokumentaciju za svega 590 kn i ostvarite zajam po kamati do svega 0,5%.

Način izvođenja edukacije Kako do zajmova HAMAG-a:

Vi ćete dobiti šifru za ulazak na web stranicu i link na stranicu na kojoj ćete pristupiti video sadržaju.

Ovaj video seminar možete pregledavati, pauzirati i premotavati naprijed-natrag, kako god želite. Video seminar je dostupan s bilo kojeg mjesta gdje je dostupan internet i možete ga gledati korištenjem vaših računala, mobitela, tableta…

Tko mogu biti korisnici?

-Privatna MIKRO I MALA PODUZEĆA (od 1 do 50 zaposlenih) za zajam za obrtna sredstva.

-Privatna MIKRO, MALA I SREDNJA PODUZEĆA ( od 1 do 250 zaposlenih) i fizičke osobe koje kreću u otvaranje tvrtke ili obrta za investicijski zajam

*Jedan od uvjeta je da poduzeće ima 1 zaposlenu osobu ili će zaposliti minimalno 1 osobu unutar 6 mjeseci.

Sadržaj edukacije

-uvjeti prihvatljivosti
– obvezna dokumentacija
– izrada poslovnog plana za obrtna sredstva
– izrada po popratnih dokumenata
-izrada izvješća i popratni dokumenti

Autorica: Kristina Androlić, certificirana je voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te certificirani stručnjak za javnu nabavu.
Vlasnica je konzultantske tvrtke za pripremu i provedbu EU projekata.

Više o zajmovima HAMAG BICRO-a možete pročitati na poveznici.

Više o greškama poduzetnika prilikom prijave na EU projekte saznajte na našem blogu.


Trajanje
45 minuta
Predavač
Kristina Androlić
 
Cijena
740,00

Podijelite na društvenim mrežama
Za dvije ili tri osobe iz iste tvrtke na istoj edukaciji – 10% popusta.
Fizičke osobe – 25% popusta na sve naše proizvode.
Humanitarne i neprofitne udruge – 50% popusta na sve naše proizvode.