hamag

Usred korona-krize HAMAG je omogućio ishođenje zajmova po bitno nižim uvjetima od redovnih. Ukoliko ste poduzetnik i potrebna su vam sredstva za investicije, iskoristite priliku i naučite kako napisati i predati zahtjev za zajam po kamati od 0,1 do 0,5 %.

Kako do zajmova HAMAG-a

Vaša poslovanje je narušeno, morate pronaći način kako što bolje i lakše prebroditi ovo razdoblje. HAMAG – BICRO nudi zajmove po izuzetno povoljnim kamatama. Investicijski zajmovi do 50.000 EUR-a mogu se ostvariti po kamatama od 0,1 – 0,5%. Također, možete iskoristiti grace period u trajanju godine dana.
Interesira vas, ali niste se dosad susretali s ovim zajmovima? Želite savladati dokumentaciju i samostalno popuniti prijavu?

Potrebno je svega 60 minuta da naučite sve što trebate znati o HAMAG-ovim ESIF zajmovima, kako bi unaprijedili poslovanje svog poduzeća. Pratite PPT prezentaciju s audio podrškom i naučite kako napisati poslovni plan i popuniti ostalu obveznu dokumentaciju za ishođenje zajma.
Investirajte svoje vrijeme i naučite kako izbjeći pogreške te eventualno odbijanje zahtjeva te kako se izrađuje završno izvješće. Ukoliko imate pitanja unutar omogućujemo i e-mail konzultacije sa savjetnicom/autoricom.

Iskoristite priliku i naučite kako do zajma po kamati od 0,1 – 0,5%!

Važna obavijest!

Uslijed prevelikog broja prijava HAMAG BICRO zaustavio je primanje prijava za zajmove za obrtna sredstva i COVID zajmove. No, i dalje se možete prijavljivati za investicijske zajmove.

Ključne prednosti (benefiti):

Upoznajte se sa svim mogućnostima povoljnih ESIF ZAJMOVA pri HAMAG BICRO-u.
Naučite kako samostalno izraditi poslovni plan za obrtna sredstva i popratnu dokumentaciju za svega 590 kn i ostvarite zajam po kamati do svega 0,5%.

Način izvođenja edukacije Kako do zajmova HAMAG-a:

Vi ćete dobiti šifru za ulazak na web stranicu i link na stranicu na kojoj ćete pristupiti video sadržaju.

Ovaj video seminar možete pregledavati, pauzirati i premotavati naprijed-natrag, kako god želite. Video seminar je dostupan s bilo kojeg mjesta gdje je dostupan internet i možete ga gledati korištenjem vaših računala, mobitela, tableta…

Tko mogu biti korisnici?

-Privatna MIKRO I MALA PODUZEĆA (od 1 do 50 zaposlenih) za zajam za obrtna sredstva.

-Privatna MIKRO, MALA I SREDNJA PODUZEĆA ( od 1 do 250 zaposlenih) i fizičke osobe koje kreću u otvaranje tvrtke ili obrta za investicijski zajam

*Jedan od uvjeta je da poduzeće ima 1 zaposlenu osobu ili će zaposliti minimalno 1 osobu unutar 6 mjeseci.

Sadržaj edukacije

-uvjeti prihvatljivosti
– obvezna dokumentacija
– izrada poslovnog plana za obrtna sredstva
– izrada po popratnih dokumenata
-izrada izvješća i popratni dokumenti

Autorica: Kristina Androlić, certificirana je voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te certificirani stručnjak za javnu nabavu.
Vlasnica je konzultantske tvrtke za pripremu i provedbu EU projekata.

Više o zajmovima HAMAG BICRO-a možete pročitati na poveznici.

Više o greškama poduzetnika prilikom prijave na EU projekte saznajte na našem blogu.


Trajanje
45 minuta
Predavač
Kristina Androlić
 
Cijena
740,00 + PDV

Podijelite na društvenim mrežama
Za dvije ili tri osobe iz iste tvrtke na istoj edukaciji – 10% popusta.
Fizičke osobe – 25% popusta na sve naše proizvode.
Humanitarne i neprofitne udruge – 50% popusta na sve naše proizvode.