fbpx
rad od kuće IT

Nemojte dopustiti da vas i sve nas ova kriza, ali i strah od novog, u potpunosti zaustavi! Nastavite raditi, ali na siguran način!
Ostanite na sigurnom i pogledajte naš video seminar :
RAD OD KUĆE I RAD U IZVANREDNIM OKOLNOSTIMA – IT segment

Rad od kuće u izvanrednim okolnostima – IT segment

Ovaj video seminar je za sve oni koji sada moraju raditi od kuće. Ovo je jednostavno, ljudsko i prijateljsko objašnjenje digitalne transformacije koju proživljavamo.

Pogledajte video najavu naše predavačice, gđe Sandre Mikuš:

 

Kriza izazvana koronavirusom primorala je većinu tvrtki koje se odgovorno ponašaju prema zaposlenicima i javnosti. Onima kojima poslovni procesi to dopuštaju, primorala je da naprave hitnu i brzinsku reorganizaciju poslovanja i zaposlenike pošalju kućama, odakle će do prekida opasnosti od zaraze obavljati posao.

Iz Stožera za civilnu zaštitu stižu apeli i poruke poput one da se obavljanje posla mora odvijati uz minimalan broj zaposlenika kojima će poslodavci davati posebne propusnice za kretanje i rad. Policija već provjerava da li se poslodavci pridržavaju novih propisa. Iznimno je bitno ne zloupotrebljavati propusnice i omogućiti radnicima sigurnost, ne samo zbog kazni i sankcija već prvenstveno zbog života i zdravlja sviju nas.

Rad od kuće – IT segment

No prilagodba takvom načinu rada nije jednostavna čak ni kada se provodi planirano i uz mnogo više vremena. Vjerojatno se najviše nedoumica i pitanja postavlja upravo oko IT organizacije i podrške te potrebnih tehnologija i njihovog valjanog korištenja od strane zaposlenika koji nisu naučeni na takav tip rada.

Postavlja se mnogobrojna pitanja poput:

  • Hoće li se i koliko brzo zaposlenici prilagoditi radu od kuće?
  • Koje tehnologije će omogućiti brz, siguran i učinkovit nastavak rada?
  • Kako uz pomoć tehnologije povezati, koordinirati i nadzirati rad od kuće?
  • Kako osigurati komunikaciju i kolaboraciju (zajednički rad) dislociranih članova tima/timova?

Nemojte dopustiti da vas i sve nas ova kriza, ali i strah od novog, u potpunosti zaustavi! Nastavite raditi, ali na siguran način!

Ostanite na sigurnom i pogledajte naš video seminar :

RAD OD KUĆE I RAD U IZVANREDNIM OKOLNOSTIMA – IT segment

Sadržaj

-Utjecaj tehnologije na poslovanje
-Sigurnost u radu na daljinu (prava pristupa, sigurnosne kopije, preduvjeti za siguran rad, rizici i prevencija..)
-Komunikacija (video i audio konferencije, chat, e-mail) i kolaboracija (zajednički rad i dijeljenje dokumenata, rad u oblacima i transparentnost)
-Alati koji podržavaju rad na daljinu (aplikacije, servisi, programi, besplatni i oni na plaćanje)
-Mitovi (prekomplicirano je, zahtjeva puno dodatnih ulaganja, obuke, tehnologije, zaposlenici neće htjeti/znati/moći + zabušavat će i raditi manje/slabije..)
-Novonastala situacija s koronakrizom i njezin utjecaj na rad od kuće

Način izvođenja:

Video smo izradili u suradnji s vrhunskom hrvatskom IT stručnjakinjom. Korisnici dobivaju link na lokaciju videa koji pokreću uz pomoć lozinke.

Svaki korisnik dobiva mogućnost e-mail konzultacija s predavačicom/autoricom.

Materijali ostaju u trajnom vlasništvu kupca korisnika te se mogu pregledavati i koristiti prema željama i potrebama – putem računala, mobitela, tableta.

Predavačica:

Sandra Mikuš diplomirala je na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu na kojemu je radila i kao znanstveni novak. Studirala je i Digitalne Transformacije na UC Berkeley. Posjeduje više od 25 godina iskustva u ICT  sektoru kao direktor IT odjela u korporacijama Hrvatski telekom, Adris Grupa/TDR, Tisak..

O radu od kuće – pravni i organizacijski dio – saznajte na našem online seminaru Organizacija rada u izvanrednim okolnostima i rada od kuće.

O 50 poslova koje možete raditi od kuće saznajte na poveznici.


Trajanje
59 minuta
Predavač
Sandra Mikuš
 
Cijena
740,00

Podijelite na društvenim mrežama
Za dvije ili tri osobe iz iste tvrtke na istoj edukaciji – 10% popusta.
Fizičke osobe – 25% popusta na sve naše proizvode.
Humanitarne i neprofitne udruge – 50% popusta na sve naše proizvode.