rad od kuće IT

Nemojte dopustiti da vas i sve nas ova kriza, ali i strah od novog, u potpunosti zaustavi! Nastavite raditi, ali na siguran način!
Ostanite na sigurnom i pogledajte naš video seminar :
RAD OD KUĆE I RAD U IZVANREDNIM OKOLNOSTIMA – IT segment

Rad od kuće u izvanrednim okolnostima – IT segment

Ovaj video seminar je za sve oni koji sada moraju raditi od kuće. Ovo je jednostavno, ljudsko i prijateljsko objašnjenje digitalne transformacije koju proživljavamo.

Pogledajte video najavu naše predavačice, gđe Sandre Mikuš:

 

Kriza izazvana koronavirusom primorala je većinu tvrtki koje se odgovorno ponašaju prema zaposlenicima i javnosti. Onima kojima poslovni procesi to dopuštaju, primorala je da naprave hitnu i brzinsku reorganizaciju poslovanja i zaposlenike pošalju kućama, odakle će do prekida opasnosti od zaraze obavljati posao.

Iz Stožera za civilnu zaštitu stižu apeli i poruke poput one da se obavljanje posla mora odvijati uz minimalan broj zaposlenika kojima će poslodavci davati posebne propusnice za kretanje i rad. Policija već provjerava da li se poslodavci pridržavaju novih propisa. Iznimno je bitno ne zloupotrebljavati propusnice i omogućiti radnicima sigurnost, ne samo zbog kazni i sankcija već prvenstveno zbog života i zdravlja sviju nas.

Rad od kuće – IT segment

No prilagodba takvom načinu rada nije jednostavna čak ni kada se provodi planirano i uz mnogo više vremena. Vjerojatno se najviše nedoumica i pitanja postavlja upravo oko IT organizacije i podrške te potrebnih tehnologija i njihovog valjanog korištenja od strane zaposlenika koji nisu naučeni na takav tip rada.

Postavlja se mnogobrojna pitanja poput:

  • Hoće li se i koliko brzo zaposlenici prilagoditi radu od kuće?
  • Koje tehnologije će omogućiti brz, siguran i učinkovit nastavak rada?
  • Kako uz pomoć tehnologije povezati, koordinirati i nadzirati rad od kuće?
  • Kako osigurati komunikaciju i kolaboraciju (zajednički rad) dislociranih članova tima/timova?

Nemojte dopustiti da vas i sve nas ova kriza, ali i strah od novog, u potpunosti zaustavi! Nastavite raditi, ali na siguran način!

Ostanite na sigurnom i pogledajte naš video seminar :

RAD OD KUĆE I RAD U IZVANREDNIM OKOLNOSTIMA – IT segment

Sadržaj

-Utjecaj tehnologije na poslovanje
-Sigurnost u radu na daljinu (prava pristupa, sigurnosne kopije, preduvjeti za siguran rad, rizici i prevencija..)
-Komunikacija (video i audio konferencije, chat, e-mail) i kolaboracija (zajednički rad i dijeljenje dokumenata, rad u oblacima i transparentnost)
-Alati koji podržavaju rad na daljinu (aplikacije, servisi, programi, besplatni i oni na plaćanje)
-Mitovi (prekomplicirano je, zahtjeva puno dodatnih ulaganja, obuke, tehnologije, zaposlenici neće htjeti/znati/moći + zabušavat će i raditi manje/slabije..)
-Novonastala situacija s koronakrizom i njezin utjecaj na rad od kuće

Način izvođenja:

Video smo izradili u suradnji s vrhunskom hrvatskom IT stručnjakinjom. Korisnici dobivaju link na lokaciju videa koji pokreću uz pomoć lozinke.

Svaki korisnik dobiva mogućnost e-mail konzultacija s predavačicom/autoricom.

Materijali ostaju u trajnom vlasništvu kupca korisnika te se mogu pregledavati i koristiti prema željama i potrebama – putem računala, mobitela, tableta.

Predavačica:

Sandra Mikuš diplomirala je na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu na kojemu je radila i kao znanstveni novak. Studirala je i Digitalne Transformacije na UC Berkeley. Posjeduje više od 25 godina iskustva u ICT  sektoru kao direktor IT odjela u korporacijama Hrvatski telekom, Adris Grupa/TDR, Tisak..

O radu od kuće – pravni i organizacijski dio – saznajte na našem online seminaru Organizacija rada u izvanrednim okolnostima i rada od kuće.

O 50 poslova koje možete raditi od kuće saznajte na poveznici.


Trajanje
59 minuta
Predavač
Sandra Mikuš
 
Cijena
740,00 + PDV

Podijelite na društvenim mrežama
Za dvije ili tri osobe iz iste tvrtke na istoj edukaciji – 10% popusta.
Fizičke osobe – 25% popusta na sve naše proizvode.
Humanitarne i neprofitne udruge – 50% popusta na sve naše proizvode.