Situacijsko vođenje – webinar 14:00 – 16:00

situacijsko vođenje

Na webinaru Situacijsko vođenje saznajte sve o tome kojem tipu vođe pripadate. Naučite prepoznati kojoj od četiri skupine pripada koji radnik iz tima te saznajte koji tip vodstva primjeniti s kojim radnikom.

Situacijsko vođenje

Ne postoje dvije iste osobe pa tako ne postoje ni dva ista radnika, svaki je priča za sebe.

Svi manageri i voditelji znaju da će jedan radnik lakše i bolje raditi ukoliko dobije direktnu zapovijed, dok bi se takvim pristupom kod njegovog kolege postigao samo kontraefekt i otpor.

Radi se o tome da sve radnike (koliko god različiti bili međusobno) možemo “ugrubo” podijeliti u četiri skupine. Svakoj “skupini” treba različit pristup i stil vođenja kako bi se od svakog od njih “izvukao” radni maksimum i najbolji rezultati. Ukoliko se sa svima isto dirigira, dobije se “raštimani orkestar”.

Na webinaru Situacijsko vođenje saznajte sve o tome kojem tipu vođe pripadate.

Naučite prepoznati kojoj od četiri skupine pripada koji radnik iz tima te saznajte koji tip vodstva primijeniti s kojim radnikom.
Radnici se međusobno, osim po tipu ličnosti i karakteru, razlikuju i po razini kompetencija (znanje i vještine) te motivaciji i radnom elanu. Tako imamo radnike koji su se tek zaposlili i još su entuzijastični i motivirani, ali nemaju ni znanja ni vještine za samostalno obavljanje posla, dok su drugi već neko vrijeme tu i imaju potrebne kompetencije, ali im je motivacija pomalo „pala“. Tu su i tzv. zvijezde, tj. oni poletni i uvijek spremni radnici koji uz mnogo želje imaju i sva potrebna znanja i iskustva te ih možete pustiti uz puno povjerenje da sami obavljaju sve zadatke svog radnog mjesta (a možda i šire od toga).
Sve to od managera zahtjeva da bude ne samo vođa, nego i psiholog te odličan „čitač” svega što je u glavama njegovih suradnika i podređenih.
No, prije svega saznajte kojem tipu vođe pripadate vi kao manager. Naučite kako primjenjivati i ostale tipove vodstva i kako uspješno i brzo prilagođavati svoj tip vođenja novim situacijama i svim tipovima suradnika iz tima.

Sadržaj webinara Situacijsko vođenje:

– Važnost razumijevanja različitih stilova vođenja
– Model situacijskog vodstva
– Definiranje razina zrelosti zaposlenika kao temelja za primjenu individualnog pristupa vođenja
– Četiri stila situacijskog vođenja
– Razvoj interakcije primjenom situacijskog vodstva od zadataka do ponašanja u odnosu

Webinar traje maksimalno dva sata, sudionici dobivaju mogućnost slušanja predavanja, postavljanja pitanja predavačici za vrijeme te nakon odslušanog webinara, mailom dobivaju materijale za učenje i ponavljanje.

Datum i trajanje seminara možete pogledati u zaglavlju desno.

Predavačica: Petra Grabušić

Cijena webinara: 490 kuna +PDV.

Namijenjeno: managerima, voditeljima timova, odjela, projekata, direktorima i vlasnicima manjih i srednjih tvrtki i organizacija, HR managerima, djelatnicima HR odjela, svima zainteresiranima.

Za pristup našim webinarima potrebno je sljedeće:
• Internet
• Računalo ili mobilni uređaj/tablet sa zvučnikom ili još bolje slušalice s mikrofonom
• Na gore navedenom uređaju treba biti instalirana Zoom aplikacija (jednostavno i kratko traje, vidi upute niže dolje)
• Ako niste koiristili Zoom, probajte prije početka, a uvijek možete nazvati naš “hot line” 098 9842790: Siniša će vam pomoći.
Preuzimanje aplikacije može se obaviti ovdje, instalacija je brza i jednostavna, samo slijedite upute.

Za vas smo pripremili i webinar Kako provesti i implementirati rezultate 360 Feedbacka, koji možete pogledati ovdje.

 

 


Trajanje
14:00 - 16:00
Predavač
Petra Grabušić
 
Cijena
490,00 + PDV

Podijelite na društvenim mrežama
Za dvije ili tri osobe iz iste tvrtke na istoj edukaciji – 10% popusta.
Fizičke osobe – 25% popusta na sve naše proizvode.
Humanitarne i neprofitne udruge – 50% popusta na sve naše proizvode.