E- zbirka dokumentacije za HR odjele

Zbirka dokumentacije za HR

Ovom Zbirkom dobit ćete jedinstvenu na tržištu literaturu i sve materijale za svakodnevnu uporabu u radu HR djelatnika – na jednom mjestu u online formatu (uvijek dostupno na tabletu, mobitelu, računalu) + priloge spremne za download i popunjavanje te prilagodbu vašim specifičnim potrebama.

Gotovi prilozi za download i popunjavanje uz objašnjenja i napomene

Tvrtke i organizacije u Hrvatskoj sve više počinju spoznavati potrebu za kvalitetnim i organiziranim odnosom prema radnicima kao najvrednijem resursu svake tvrtke. Ova zbirka dokumentacije za HR olakšat će poslovanje djelatnicima u odjelu ljudskih resursa.

Odljevom radne snage izvan granica države dolazi do značajnog manjka radnika, posebice u određenim branšama, što potiče sve više tvrtki da ulože u organizaciju, osposobljavanje i održavanje kvalitetnog rada HR odjela koji će na adekvatan način tražiti, selektirati, zapošljavati, obučavati i unapređivati radnike,  brinuti o njihovom educiranju, rastu, razvoju, karijerama,  zadovoljstvu i ostanku u tvrtci. 

Tu je i novonastala situaciju uzrokovana korona pandemijom na koju se  nitko nije mogao unaprijed pripremiti.

U jednom trenutku su gotovo sve organizacije i tvrtke bile primorane poslati svoje radnike na rad od kuće. Mnogi su zaposlenici završili i u dvotjednim izolacijama ili još gore-na prilično dugačkim bolovanjima uzrokovanim novim virusom.

Poslodavci, a ponajviše HR manageri i djelatnici našli su se, u malo je reći kriznoj situaciji bez presedana, no ipak, većina je uspjela u većoj ili manjoj mjeri organizirati rad od kuće, što je do prije koji mjesec za hrvatske pojmove bila prilično slabo zastupljena i nepoznata praksa.

Uza sve to trebalo je održati moral i elan radnika te ih prilagoditi na rad u novonastaloj te prilično kaotičnoj i stresnoj situaciji.

Kako HR manageri i djelatnici uspijevaju raditi dobro svoj posao u državi u kojoj još uvijek ne postoji fakultet na kojem bi se školovao takav kadar ? Što je još gore ne postoji baš niti literatura pisana i prilagođena uvjetima na hrvatskom tržištu rada.

Oni koji žele učiti i nadograđivati svoja znanja o upravljanju ljudskim potencijalima primorani su na čitanje strane literature (uglavnom američkih i britanskih izdanja) koja se u velikoj mjeri  odnose na njihove načine rada skoro pa neprimjenjive u našim uvjetima.

Olakšajte si i unaprijedite svoj posao  HR managera i djelatnika da bi mogli  kvalitetno brinuti o radnicima te kontinuirano povećavati njihovo zadovoljstvo i učinkovitost. 

Ovom Zbirkom dobit ćete jedinstvenu na tržištu literaturu i sve materijale za svakodnevnu uporabu u radu HR djelatnika  – na jednom mjestu – u online formatu (uvijek dostupno na tabletu, mobitelu, računalu)  + priloge spremne za download i popunjavanje te prilagodbu vašim specifičnim potrebama.

Zbirka dokumentacije za HR odjele – sadržaj :

  1. Strateška uloga HR odjela u organizaciji
  2. Sistematizacija radnih mjesta 
  3. Selekcijski postupak 
  4. Orijentacija i onboarding
  5. KPI, nagrađivanje i sankcioniranje 
  6. Razvoj zaposlenika i organizacije
  7. Teški suradnici i kako raditi s njima

Popis priloga za download i popunjavanje:

Selekcija i zapošljavanje

Smjernice za izradu opisa radnog mjesta
Obrazac prikupljanja i ocjene zadataka
Obrazac opisa radnog mjesta
Obrazac intervjua uživo
Katalog situacijskih pitanja o ispunjavanju ostalih zahtjeva
Obrazac ocjene ispunjavanja zahtjeva – intervju uživo
Smjernice za greške u cjenjivanju

Sistematizacija radnih mjesta

Upitnik za analizu radnih mjesta
Organigram
Katalog poslova
Opis radnog mjesta
Model kompetencija

Praćenje rada i ocjena radnog učinka

Razvoj standarda učinkovitosti
Kako dobiti maksimun iz ocjene rada – VODIČ ZA SUPERVIZORE
Kako dobiti maksimum iz ocjene rada – VODIČ ZA ZAPOSLENIKE
Izrada Individualnog razvojnog plana – vodič za supervizore
Obrazac – Individualni razvojni plan zaposlenika
Popis pitanja za suočavanje sa lošim učinkom
PLAN OCJENE RADA

 

Zbirka dokumentacije za HR je namijenjena:

-managerima i djelatnicima odjela human resource i ljudskih potencijala, linijskim managerima, voditeljima odjela i zaposlenika, direktorima velikih, srednjih i malih tvrtki koji su svjesni da su ljudi najvrjedniji resurs svake pa i njihove tvrtke, posebice u branšama u kojima nedostaje radnika.

 

Ako želite saznati više, uživo od naših predavača, prijavite se na jedan od naših seminara za HR: Onboarding

Također, pozivamo vas na jedan od naših seminara koji je namijenjen svima onima koji rade u ljudskim potencijalima: Ključni pokazatelji uspješnosti zaposlenika.

Više o ovoj temi saznajte na poveznici.

 

Autor
Petra Grabušić
 
Cijena
1.090,00 980,00
Podijelite na društvenim mrežama
Za dvije ili tri osobe iz iste tvrtke na istoj edukaciji – 10% popusta.
Fizičke osobe – 25% popusta na sve naše proizvode.
Humanitarne i neprofitne udruge – 50% popusta na sve naše proizvode.