Excel INHOUSE stručna radionica za poslovne korisnike

Excel INHOUSE stručna radionica

 

Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

U današnjem poslovanju Excel je postao nezamjenjiv poslovni alat. Korištenje Excela je polako, ali sigurno postalo dio poslovne pismenosti. Sistematičko savladavanje pismenosti, zahtjeva i naporan rad i vrijeme kojeg vi nemate. Pravilna upotreba i poznavanje rada u Excel-u čini vaš rad mnogo lakšim i bržim. Problem korištenja Excel-a je u nepoznavanju funkcionalnosti i opcija sa kojima Excel raspolaže.

Naj-efikasniji način za brzo savladavanje Excel-a u vašoj tvrtci je putem individuvidualnog treninga, skrojenog prema vašim potrebam, tzv. INHOUSE radionica

Radionicu možemo prilagoditi vašim potrebama; sadržajem, trajanjem i načinom izvođenja.

Cijene ovakvih radionica se kreću od 6-15.000 kuna po radionici za 10-15 polaznika.

Termin radionica, u pravilu, dogovaramo 6 tjedana unaprijed. Za rezervaciju termina molimo 20% akontacije prema izdanoj ponudi.

Bogato iskustvo u izradi i provođenju ovakvih edukacija, stavit ćemo vam na raspolaganje kako biste uz najmanji mogući utrošak vremena, savladali znanja i vještine iz Excela koje vam najviše trebaju i koje su vam najkorisnije.

Molimo vas, bez obaveza, nazovite nas na 01 55 79 093 (08-16) ili nam pošaljite e-mail sa upitom za INHOUSE radionicu na info@edukacije.hr. Rado ćemo se odazvati vašem pozivu i ćuti što vam treba kako bi skrojili edukaciju koja će vam najviše koristiti.

 

 

 

Dodatne informacije

Termin:

02. i 03.07.2019 – Zagreb, 27. i 28.8.2019. – Zagreb

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Excel INHOUSE stručna radionica za poslovne korisnike”