O edukacijE.hr

NAPREDOVANJE KROZ ZNANJE

O edukacijE.hr


Svima koji danas posluju, znanje i iskustvo je potrebnije nego ikada ranije. Poslovanje se mijenja toliko brzo i često, da je kontinuirano stjecanje novih znanja i iskustava, nužno za o(p)stanak kako tvrtkama, tako i poduzetnicima i zaposlenicima.

Mi vjerujemo da se mnoga znanja i iskustva mogu savladati u kratkom roku i s ograničenim sredstvima. Naše edukacije osiguravaju vam upravo to – najveću moguću korist uz minimalan utrošak vremena i novca.

Od 2006. s vama radimo na postizanju boljih poslovnih rezultata i unapređivanju poduzetničke klime u Hrvatskoj. Više od 10 godina stvaramo individualne i specijalističke edukacije te programe usavršavanja stručnog osoblja i managera, a prije dvije godine pokrenuli smo portal edukacije.hr kao odgovor na vaše upite.

Želja nam je kroz ovaj portal ponuditi otvorene, ali i inhouse seminare, edukacije i on-line proizvode koji će vam omogućiti da iskoristite znanja i iskustva najboljih stručnjaka u svojim područjima, servirana i prezentirana na adekvatan način i uz prihvatljivi utrošak vremena i novaca.

Neka nam svima bude bolje!

Siniša Bronić
Business Development Manager
ttm_single_image-wrapper