Uvjeti korištenja

Self-determination theory d.o.o.

Datum stupanja na snagu: 28.05.2018.


Opći uvjeti poslovanja

Kotizacija se uplaćuje najkasnije 10 radnih dana prije početka seminara. Sudjelovanje se može otkazati isključivo pisanim putem (e-mail ili faks porukom) najkasnije 7 radnih dana prije početka programa. Sudionici koji su odustali nakon tog roka ili ne prisustvuju programu, nemaju pravo na povrat kotizacije i dužni su platiti punu naknadu.

Ako prijavljeni sudionik ne može sudjelovati na programu, može poslati drugog sudionika.

Self-determination theory d.o.o. zadržavaju pravo otkazivanja termina – za ovaj slučaj, kotizacija se vraća u cijelosti. Podatke koje navedete prilikom naručivanja usluge, obradit će se u svrhu izvršavanje narudžbe.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info @ edukacije . hr


Uvjeti korištenja edukacijE.hr web stranica

Sadržaj na web stranici www.edukacije.hr zaštićen je autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.edukacije.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Self-determination theory d.o.o. Zagreb.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Self-determination theory d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati.

Self-determination theory d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Korištenjem web stranica www.edukacije.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja.